Català
  • Català
  • Castellano

Qui Som

A finals de 2003 neix, en una zona amb una gran importància per la seva indústria agroalimentaria com és la Plana de Vic, Vilamajó i Mir, l’embrió de l’actual Salut Ambiental SCP, una societat creada per biòlegs amb la intenció d’oferir serveis de gestió i assessorament en l’àmbit del medi ambient i la gestió sanitària de les empreses.

Al desenvolupament de la tasca d’assessorament i gestió s’uneix una branca de l’empresa que va prenent cos al llarg dels anys: la del control de plagues i d’organismes no desitjats, una activitat que s’allunya dels sistemes de control tradicional, prenent com a eix d’actuació la lluita integrada i incorporant aspectes de lluita biològica en els seus processos de treball.

Els Nostres Recursos

  1. Professionals amb experiència tant en el sector sanitari com en la gestió de residus, amb formació específica per a desenvolupar-se en aquests àmbits, i amb les capacitacions oficials necessàries per a dur a terme aquestes tasques.
  2. Treball multidisciplinar, amb una xarxa de col·laboradors, professionals d’altres àmbits, que poden influir positivament en la nostra tasca: enginyers, especialistes en Dret Ambiental, col·laboracions amb Universitats i Laboratoris de Referència, etc.
  3. Una estreta col·laboració amb els nostres clients, que ens fa aprendre les característiques i problemàtiques de cada sector, i adaptar-nos a les variacions del dia a dia.

L’experiència acumulada, i aquests darrers anys on hem pogut desenvolupar el nostre projecte, han servit per a que Salut Ambiental sigui capaç d’adaptar a qualsevol tipus d’activitat un sistema de gestió de control d’organismes no desitjats, fusionant les necessitats dels nostres client, les directrius de l’administració i les exigències dels mercats on treballen.